O NAMA

Uzgajivacnica Mr.Dog my Happiness nalazi se u Zagrebu glavnom gradu Hrvatske. Registrirana je u FCI-u i HKS-u pod  brojem 40/12. Uzgajivacnica je specijalizirana za uzgoj pasa pasmine Lagotto Romagnolo.
Naši psi svi žive zajedno, ne koristimo boksove nego žive sa cijelom obitelji u kuci kao ravnopravni clanovi. Vrijeme u prirodi provode svakodnevno, a to vrlo cesto ukljucuje i traženje tartufa. Štenci odrastaju u toplini našeg dnevnog boravka uz konstantnu njegu i sve potrebne veterinarske preglede, cijepiva i sl.

Štence pasmine Lagotto Romagnolo od samog okota ucimo na tartufe. Tako da je štenad koja je u dobi od osam tjedana spremna na odlazak prošla prvu fazu edukacije za tartufe.
Uz to štenad je socijalizirana, naucena na djecu, buku , vožnju u automobilu, druge pse i macke. Štenad je mikrocipirana, posjeduje rodovnicu EU putovnicu, cijepljena je protiv zaraznih bolesti i ocišcena od parazita.Naši odrasli psi posjeduju sve zdrastvene testove i uz izuzetne rezultate na izložbama odlicni su radni psi.